TCM
Fehér Ottó
Vezetési tanácsadás

Az Artist módszer


Az Artist módszer: a megoldhatatlannak tűnő feladatok biztonságos és céleredményes végrehatását elősegítő módszer.


A XXI. század első évtizedében jelentkeztek olyan vezetési tanácsadási feladatok, amelyekre sokan a "lehetetlen" minősítést adták volna. Olyan új követelmények, elvárások jelentek meg a vállalatok életében, amelyekkel korábban nem számolhattak. A helyzetet súlyosbította, hogy az igény megjelenésének pillanatában már azonnali intézkedéseket kellett tenni. A problémát azok a kihívások jelentették, amelyeket nem a hagyományos módon lehetett vagy kellett megoldani és a helyes út megtalálására sem volt elég idő.

E vevői igény kialakulásra és elvárásra kellett kifejleszteni egy olyan módszert, amellyel el lehet érni a kitűzött célt úgy, hogy a feladat megkezdése előtt lehessen látni valamennyire a megvalósíthatóságot.

Nem ment könnyen a módszer alkalmazási eljárásának véglegesítése, mert minden újabb "lehetetlen" feladat eredendően más jelleget mutatott és másképp kellett megoldani.
Számos tanácsadási munka után végül sikerült kialakítanom egy olyan kaptafát, amely lépésenként irányt mutat a lehetetlennek tűnő feladatok végrehajtásában.

2009-ben véglegesítettem az Artist módszer technológiáját, így az éves ISO 9001-es felügyeleti auditunkon a kreatív módszerek kifejlesztése tanúsítási tárgykör teljesítését - többek között - ezzel a módszer dokumentációval és az alkalmazás bemutatásával igazoltuk.


Alkalmazási terület: lehetetlennek tűnő célok/feladatok elérése/megvalósítása.

Vállaljuk:
TCM GYŰJTŐLAP

A felhasználói élmények fenntartása érdekében a weboldal nem nyom cookie-t sehova!

E-mail küldés:feherotto@t-online.hu
Telefon: (1) 250 - 4573
E-mail: feherotto@t-online.hu
Copyright ©2010-2018 Fehér Ottó, SIRIUS Bt., Minden jog fenntartva
Kiadás: 2010. január 1.
11. változtatás: 2018. január 17.